Milojević se odlučio koja će četiri stranca nastupiti u derbiju!

Autor:

Sport

21.09.2019

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda ima čak devet stranaca u svojim redovima, a u nedeljnom večitom derbiju će moći na teren da izvede samo četvoricu.

RepublikaFoto: Starsport
Previše stranaca u timu pravi problem

To stvara problem Vladanu Milojeviću, ali kako pišu beogradski mediji on se odlučio za četvoricu koju će poslati na teren.

Milan Rodić se očigledno oporavio za ovaj duel, tako da Žandera neće biti na ovom meču, što je ostavilo samo jednu dilemu – Boaći ili Van la Para.

Ipak je Milojević odlučio da krene meč sa napadačem iz Gane u sastavu, tako da će na krilnu poziciju u veznom redu Aleksa Vukanović, strelac pobedonosnog gola u prethodnom derbiu koji je Crvena zvezda dobila.

Foto: Republika

Ostatak tima je standardan i očekivan. a na klupi se sigurno očekuju Popović, Pankov, Vulić, Van la Para i Pavkov, ostaje da se vidi ko će popuniti poslednja dva mesta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Crni RS

22.09.2019 09:32

Da nebi bilo nesporazuma navijac sam Crvenobijelih ali mislim da je Partizan trenutno bolja ekipa konkretnija a Zvijezda hmmm, kao da je zalutala u Ligu sampiona.A stranci u Zvijezdi e ko li ih je samo angazovao polomio bi mu noge oni su tek posebna prica