"Anćeloti je "kriv" što sam došao u Napoli!"

Autor:

Sport

21.09.2019

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Irving Lozano u razgovoru za Republiku otkrio je zašto je uprkos interesovanju brojnih klubova poput PSŽ-a i Milana izabrao da ovog leta pređe iz PSV-a u Napoli.

RepublikaFoto: instagram.com/fifaworldcup
Irving Lozano

- Napoli je na klupi imao Karla Anćelotija, koga jako cenim i o čijoj karijeri znam mnogo. Kada sam ga upoznao shvatio sam da je jako zanimljiva i simpatična osoba i da nisam pogrešio. Pored toga osvojila me je lepota grada. Prilikom odabira kluba, jako mi je bitna i sredina u kojoj ću živeti, a ovde mi se sve dopalo - rekao je na početku razgovora Meksikanac, a potom je prokomentarisao svoj debitanski gol protiv Juventusa.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

- Imam tedenciju da postignem gol na svakom debiju. Doduše, želim da se dokazujem na svakom meču, ne samo prvom. Želim da navijači i ljudi u klubu shvate da nisu pogrešili što su me doveli u Napoli i da ću pokušati dobrim igrama i golovima da im se odužim - poručio je Lozano.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading