Novi "ljubimac Grobara" jedva čeka da oseti žar derbija: Jedino pobeda protiv Zvezde dolazi u obzir!

Autor:

Sport

21.09.2019

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bibras Natko, zagrejao je srca svih navijača Partizana sa svoja dva gola iako crno-beli nisu zabeležili pobedu u prvoj utakmici grupne faze UEL. Fantastični Natho zatresao je mrežu Az Alkmara dva puta u 42. i 61. minutu igre i pokazao zašto je Partizan na njegov transfer čekao dva meseca.

RepublikaFoto: Starsport
Bibras Natho

Kada su se utisci slegli Natko je govorio o utakmici UEL i predstojećem "večitom" derbiju.

- Da, igrali smo bolje u drugom poluvremenu, stvarali smo mnoge šanse, ali smo imali problem sa realizacijom. Nismo uspeli da iskoristimo prednost, a oni su nam dali drugi gol iz kontranapada. Moramo da budemo skoncentrisaniji u utakmicama poput jučerašnje, takve utakmice moramo da dobijemo. Nadam se da ćemo na predstojećim utakmicama igrati isto, a iskoristiti više šansi i što je najvažnije, pobeđivati.

Izraelac je zadovoljan svojom partijom i partijom svojih saigrača.

– Kada govorimo o mojoj igri, da, srećan sam i zadovoljan što sam postigao dva gola, ali sam, s druge strane, veoma tužan što nismo pobedili, ipak je to najvažnije. Uvek dajem maksimum da pomognem svom timu, a ako ono juče nije dovoljan doprinos da bismo pobedili, ne mogu da budem srećan uprkos tome što sam dao dva gola. Najvažnija je ekipa, a ne ja kao pojedinac.

Šta je nedostajalo Partizanu da dođe do sva tri boda?

RepublikaFoto: Starsport

– Nedostajalo je ono o čemu sam ranije govorio, da damo gol. Igrali smo stvarno dobro, stvorili mnogo dobrih šansi, ali moramo da budemo više skoncentrisani na završnicu, završne šuteve i pasove. Ako tako bude u budućnosti, biće sve u redu.

Na stadionu u Humskoj je bilo 20.000 dece na stadionu, a Natko je oduševljen atmosferom na meču sa Alkmarom.

- Bilo je sjajno igrati dok su deca na tribinama, bilo je divno videti u onolikom broju, veoma sam srećan što su imali priliku da uživaju u utakmici na stadionu. Napravili su predivnu atmosferu i naravno, želim u ime svih nas da im se zahvalim, nadam se da će i ubuduće dolaziti da nas bodre.

U nedelju će odigrati svoj prvi "večiti" derbi. Iskusni fudbaler je izneo svoja očekivanja pred okršaj sa Zvezdom.

- Na derbiju u obzir dolazi samo jedna stvar, kojom bih bio zadovoljan, a to je pobeda. Želimo da pobedimo svaku utakmicu, a derbi posebno. Najvažnija je pobeda, pobeda i samo pobeda u ovoj utakmici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading