Ansu Fati izabrao Španiju, ali ništa još nije sigurno!

Autor:

Sport

20.09.2019

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada senzacija španskog fudbala Ansu Fati je odlučio da će u narednom period nastupati za nacionalne selekcije Španije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nova senzacija dolazi iz La Masije

Mladi fudbaler rođen u Gvineji Bisao na najbolji način iskoristio je povrede Lionela Mesija i Usmana Dembelea i zablistao čim mu se ukazala prilika.

Postao je najmlađi strelac u istoriji Barselone u domaćem prvenstvu, a takođe i najmlađi fudbaler koji je ikada zaigrao za “Blaugranu” u Ligi šampiona.

On je u dosadašnjem toku Primere upisao dva gola i jednu asistenciju, a sada će biti na spisku reprezentacije Španije na U17 Svetskom prvenstvu.

On nije sledio put Lionela Mesija, koji je i pored ponuda da zaigra za Španiju odlučio da ponese dress a grbom Argentine.

Ipak ovo ništa ne rešava. Fati će nastupati za U17 tim Španije, al ii dalje može da izabere da u seniorskoj konkurenciji nastupa za Gvineju-Bisao ili čak Portugal iz kog vuče korene.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading