(FOTO) Partizanov recept: Slovan bodrilo 6000 klinaca do pobede protiv Bešiktaša!

Autor:

Sport

20.09.2019

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Slovana iz Bratislave savladali su Bešiktaš u prvom kolu grupne faze Lige Evrope sa 4:2, a pažnju javnosti privukli su navijači. Oko 6000 mališana bodrilo je šampiona Slovačke jer je UEFA zabranila starijim navijačima prisustvo utakmici baš kao što je to učinila sa Partizanom na susretu sa AZ Alkmarom.

RepublikaFoto: twitter.com/ŠK Slovan Bratislava
Fudbaleri Slovana iz Bratislave

Ekipa Slovana napravila je veliko iznenađenje na startu Lige Evrope pobedivši favorizovani Bešiktaš rezultatom 4:2. Međutim, ono što je privuklo pažnju jeste publika na stadionu u Bratislavi.

Na tribinama je ulaz bio dozvoljen isključivo mališanima, koji su u pratnji učitelja ili roditelja došli na meč kako bi podržali Slovake. Oko 6000 mališana prisustvovalo je velikom podvigu slovačkog šampiona.

Ista situacija viđena je i u Beogradu na meču Partizana i AZ Alkmara, ali pred 20.000 malih navijača. Crno-beli, kao i Slovan kažnjeni su od strane UEFA zbog neprimerenog ponašanja u kvalifikacijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading