MAJSTOR! Bibras Natho u timu nedelje Lige Evrope!

Autor:

Sport

20.09.2019

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovacije na otvorenoj sceni dobijao je Bibras Natho u četvrtak uveče u Humskoj. Vezista Partizana je postigao gol iz penala, pa još jedan kojim je ispravio promašaj Sadika, namestio je stoodstotnu šansu Asanu, iz koje je „pao“ crveni karton, a stvorio je i more prilika saigračima majstorskim proigravanjima iz dubine.

RepublikaFoto: Starsport
Bibras Natho

Sve to je poguralo kapitena izraelske reprezentacije u idealni tim prvog kola Lige Evrope. Na sajtu UEFA objavljen je u petak ujutru idealni tim, u formaciji 4-4-2, a u njemu je i Bibras Natho.

Golman idealnog tima je Emilijano Martinez iz Arsenala, u odbrani su Anton Nedjalkov iz Ludogoreca, Kalum Čejmbers iz Arsenala, Aksel Tuanzebe iz Mančester junajteda i Borna Barišić iz Rendžersa.

Vezni red pored Natha čine Bakajoko Saka iz Arsenala, mladi as Rome Nikola Zaniolo, kao i Kevin Bua iz Bazela, koji je demolirao Krasnodar.

Napadački tandem čine Klaudiju Kešeru iz Ludogoreca i Andraž Šporar iz Slovana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@bibars66 #repost @europaleague ・・・ ? Top performers this week ?⁣ ? Thoughts? ⁣ ⁣ #UEL

Објава коју дели FK Partizan (@partizanbelgrade) дана 20. Сеп 2019. у 4:50 PDT

Po statističkim parametrima na sajtu UEFA, najbolji igrač prvog kola je Kešeru iz Ludogoreca, dok je Natho na 19. mestu i jedini od igrača Partizana je među prvih 100.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading