EMOTIVNO: ON JE LAV! Plakao sam kada je Miha odlazio, da nije bilo njega, ko zna gde bih bio!

Autor:

Sport

20.09.2019

07:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi italijanski golman Đanluiđi Donaruma izjavio je da je plakao kada je saznao da je sadašnji trener Bolonje Siniša Mihajlović napustio "rosonere"...

Siniša Mihajlović

Mihajlovićevo ime posebno odjekuje fudbalskom Italijom poslednjih dva meseca zbog leukemije koja mu je dijagnostifikovana polovinom jula, a bivši reprezentativac naše zemlje nema sa kim nije sarađivao u Seriji A.

Posebno se u njegovoj karijeri izdvaja ime Đanluiđija Donarume, kome je Mihajlović pružio priliku u prvom timu Milana.

- Izuzetno sam mu zahvalan. To je bio poseban trenutak za mene. Sećam se kada mi je Siniša najavio (da ću igrati prim. aut.) - bio sam uzbuđen, odmah sam želeo da javim porodici, odmah! Bilo je baš super - rekao je Donaruma i prisetio se debija u dresu "rosonera":

- Normalno, bio sam uzbuđen ali i malo stegnut. Siniša me je pitao da li se plašim nastupa, a ja sam mu rekao da se ne plašim. Siguran sam da će se on izvući, on je kao lav. Želim mu sreću i nadam se da ću ga uskoro zagrliti - izjavio je mladi italijanski fudbaler.

Donaruma se prisetio emotivnog rastanaka sa srpskim trenerom.

- Plakao sam kada je on odlazio, bio sam razočaran. On je osoba koja vam se potpuno preda. Tokom mečeva nas je dodatno motivisao i bio je direktan prema nama. Ako (Siniša) želi nešto da vam kaže, reći će vam to u lice. On je jednostavno takav - naveo je Donaruma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading