Gospodin Kovač i sprintevi Bavaraca posle lake pobede!

Autor:

Sport

20.09.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poklekla je Zvezda protiv Bajerna (3:0) na velelepnoj Alijanc areni pred više od 70.000 navijača, od kojih je svaki sedmi bio Srbin, ali najupečatljiviji utisci po završetku meča jesu zapravo i najbolji pokazatelji zbog čega je prvak Nemačke među najvećim svetskim klubovima. Naime, trener crveno-plavih iz Minhena Niko Kovač (47) nakon duela prvog kola B grupe Lige šampiona prišao je do klupe gostiju i pozdravio se sa svakim članom stručnog štaba Beograđana, počev od trenera Vladana Milojevića, s kojim se izgrlio i pre meča, a zatim je na terenu išao od jednog do drugog fudbalera Zvezde i rukovao se sa njima.

RepublikaFoto: Arena sport/printscreen
Vladan Milojević i Niko Kovač

Strateg "Bavaraca", koji je rođen u Berlinu, a tokom bogate igračke karijere blistao u dresu reprezentacije Hrvatske, prozborio je na srpskom jeziku sa svima iz tabora crveno-belih, čime je po ko zna koji put pokazao manire velikog gospodina, što nesumnjivo i jeste.

Da ne podsećamo što je pre meča pričao samo pozitivno o Zvezdi.

Još jedan detalj upao je u oko kada se duel na severu Minhena okončao. Dok su gosti bili na putu ka svlačionici, dotle su rezervisti Bajerna, kao i igrači koji su ušli u igru u drugom poluvremenu, trčali sprinteve po nalogu kondicionog trenera.

Trčao je čak i strelac trećeg gola Tomas Miler, koji je ušao s klupe.

Fudbaleri Bajerna

E, zato su "Bavarci" svetlosnim godinama ispred Zvezde. Možete li uopšte da zamislite da crveno-beli posle pobede nad Liverpulom, ili recimo nekim klubom iz Superlige, odu da trče sprinteve na atletskoj stazi Marakane?!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading