Drulović poželeo Partizanu pobedu i zimu u Evropi!

Autor:

Sport

19.09.2019

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre četiri godine Partizan je u grupi Lige Evrope oba puta savladao AZ Alkmar. Crno-bele je na gostovanju u Holandiji sa klupe predvodio Ljubinko Drulović.

RepublikaFoto: Starsport
Ljubinko Drulović

Srpski tim je dobio taj meč sa 2:1 i došao nadomak prolaska u prolećnu fazu takmičenja. Na kraju, nije uspeo, delio ga je jedan minut revanša sa Augzburgom u Beogradu... Ali, pobeda u Holandiji ostala je kao jedan od većih Drulovićevih uspeha u klupskoj trenerskoj karijeri.

- Odigrali smo tada fantastičnu utakmicu, upisali važnu pobedu za nas. Nadam se posle četiri godine, pošto je AZ opet na Partizanovom pobedu, da će i sada crno-beli pobediti, ali i da će biti te sreće da prezime u Evropi - rekao je Drulović u emisiji za klupski sajt.

Nekadašnji šef struke crno-belih smatra da Partizan večeras (21:00) može u Humskoj da upiše tri boda protiv Alkmara.

- Holanđani vole da igraju otvoreno, na gol više, ofanzivno i to je dobro za Partizan. Ne znaju da se brane, ostavljaju prostora rivalima da mogu da igraju protiv njih - kaže Drulović.

Tada pre četiri godine na desnom boku u odbrani Partizana igrao je Miroslav Vulićević. On je i danas deo kluba, ali je van takmičarske ekipe, pa će sa tribina bodriti saigrače večeras.

- I tada nam je prva utakmica u grupi bila protiv AZ-a. Nadam se da će biti isto kao tada. Iz dvomeča sa njima smo uzeli šest bodova, a gol nas je delio od proleća. Ne poznajem današnju ekipu Alkmara, ali holandski fudbal napreduje, AZ nije slučajno tu gde je. Biće teška, mada zanimljiva utakmica. Minus je što neće biti navijača na tribinama, nas su onda nosili do pobede - rekao je Miroslav Vulićević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading