Zvezdi stigla čestitka od Hrvata!

Autor:

Sport

19.09.2019

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Perišić, fudbaler Bajerna iz Minhena, čestitao je Crvenoj zvezdi (3:0) na igranju Lige šampiona drugu godinu zaredom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ivan Perišić u duelu sa Mateom Garsijom

Zvezda je poražena sa 3:0, a Levandovski i Miler su sa dva gola u poslednjih 10 minuta igre rešili meč. Hrvatski reprezentativac smatra da su Bavarci mogli i ranije da reše utakmicu u svoju korist. On je namestio prvi gol, a onda u nastavku pogodio prečku.

- Čestitam na drugoj godini u Ligi šampiona. Dobro su stajali u prvom poluvremenu, mi smo neke šanse promašili, mislim da smo mogli ranije pitanje pobednika, mučili smo se ovako do poslednjih 10 minuta, ali čestitam Zvezdi na prikazanoj igri - kazao je za Arenu Perišić.

Krilni napadač, koji je u Bajern došao na pozajmicu iz Intera, smatra da se dobro i brzo uklopio u novu sredinu.

- Uvek kad dođeš u novi klub treba ti vremena da se navikneš. Meni je uz ovakve saigrače bilo lagano, mislim da sam se brzo uklopio. Bajern uvek teži trofejima u prvenstvu, kupu i Ligi šampiona. Radimo na tome, tek je početak sezone, mislim da smo na pravom putu - zaključio je Perišić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading