Šiptari prete: Male su šanse da će Zvezda igrati na Kosovu i Metohiji!

Autor:

Sport

19.09.2019

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sekretar izmišljenog Fudbalskog saveza Kosova*, Erol Saljihu izjavio je kako je malo verovatno da će Crvena zvezda igrati meč Kupa Srbije u Zvečanu.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Žrebom za šesnaestinu finala Kupa Srbije određeno je da FK Crvena zvezda u gostima igra protiv FK Trepča iz Kosovske Mitrovice, u Zvečanu 25. septembra.

- Malo je verovatno da će Crvena Zvezda igrati na Kosovu.Poslali smo žalbu FIFA i UEFA. Slučaj se razmatra i veoma je osetljiv. Poslali smo informacije i zahtev Kosovskoj* policiji i Carini Kosova* da spreče njihov ulazak na Kosovo*. Ukoliko budu ušli, to će biti propust organa bezbednosti - poručio je sekretar lažnog Fudbalskog saveza Kosova*.

Podsećamo, UEFA je 2016. godine primila u svoju organizaciju Fudbalski savez Kosova* kada je 28 članica glasalo "za", a 24 "protiv". Trepča inače svoje mečeve igra na stadionu u Zvečanu pošto je proterana sa svog terena u Kosovskoj Mitrovici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading