Milojević ne očajava: Gledali smo Bajern u oči, na njihovom stadionu, idemo dalje!

Autor:

Sport

18.09.2019

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević nije bio preterano nezadovoljan zbog poraza od Bajern Minhena 3:0. Bajern je od samog početka igrao svoju igru, a Milojević ističe da je bilo dosta grešaka zbog neke vrste straha.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

- Da kažem da smo u nekoj meri imali to prvo poluvreme gde smo bili u niskoj zoni, slaba nam je bila ciruklacija lopte. Vi morate protiv Bajerna, uz njihov visoki presing, da to rešavate malo bolje. Nije bio neki veliki respekt, nego to je tako kod igrača - izgubi se prva lopta, pa malo strah, malo teške noge. Taj strah od sledeće greške je postojao. Negde u drugom poluvremenu, rekao sam im da treba da izađemo i igramo- rekao je Milojević posle meča za "TV Arena sport" i dodao:

- Nije sramota izgubiti od Bajerna. Malo mi je žao, žao mi je zbog drugog i trećeg gola, mislim da je to pokvarilo utisak. Imali smo dosta dobre izmene u drugom poluvremenu. Gledali smo Bajern u oči, na njihovom stadionu, nije lako igrati protiv ovakvih ekipa. Jedno iskustvo, idemo dalje- rekao je Milojević.

Trener šampiona Srbije veruje da će se broj grešaka smanjiti u daljem toku takmičenja.

- Oni imaju njihov način igre, igraju strpljivo, na posed, i iziskuju puno trčanja. Drugi gol smo primili iz naše greške, gde smo otprilike znali šta će da se desi, ali... Veliki je napor, dešavaju se takve stvari sa takvim protivnikom. Sigurno ono što treba je da smanjimo broj grešaka, što mislim da ćemo da učinimo- jasan je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading