Samouveren: Trener Alkmara došao po pobedu protiv Partizana!

Autor:

Sport

18.09.2019

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener AZ Alkmara Arne Slot prilično je samouveren pred sutrašnju utakmicu sa Partizanom, na startu grupne faze Lige Evrope.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Arne Slot

Holandski stručnjak je na konferenciji za medije na stadionu Partizana rekao da je dobro upoznao crno-bele, gledajući snimke utakmica, kao i da je jedan od njegovih saradnjika uživo pratio poslednju utakmicu kluba iz Humske.

Slot nije želeo da prognozira ishod, ali je istakao da je njegov tim u Beograd došao po pobedu.

- Partizan ima dobar tim, mešavinu iskustva i talenta i očekujem tešku utakmicu. Mislim da će Partizan početi fanatično, ali mi moramo da igramo našu igru ako želimo pobedu, rekao je Slot.

Trener AZ Alkmara se slaže sa opštim mišljenjem da je Mančester Junajted favorit u grupi, a da će se za drugo mesto boriti AZ, Partizan i Astana.

- Na nas u Holandiji niko ne gleda kao na favorite, Mančester je favorit. Imamo talentovanu grupu igrača koja je sposobna da se bori za drugo mesto, a Partizan i Astana će nam biti jaki rivali, poručio je Slot.

Utakmica između Partizana i AZ Alkmara se igra u četvrtak od 21 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading