Republika SAZNAJE: Lalatović kažnjen sa 3 utakmice zabrane vođenja tima i 500.000 dinara!

Autor:

Sport

18.09.2019

13:34 >> 13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drakonska kazna za šefa stručnog štaba Vojvodine, Nenada Lalatovića posle skandaloznog ponašanja na gostovanju njegove Vojvodine, ekipi Radničkog u Nišu.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović

Kako republika.rs nezvanično saznaje, Lalatović je kažnjen prvenstveno zbog sukoba sa domaćom publikom u Nišu pred kraj prvog i početak drugog poluvremena. Konačan epilog je sledeći - Tri utakmice zabrane vođenja tima sa klupe i novčano u iznosu od pola miliona dinara.

Samo dan nakon utakmice, Oficif za integritet FSS Ivan Petrić, rekao je da očekuje da Lalatović pismenim putem obavesti sve na Terazijama o nečasnim radnjama u Superligi.

- To što je uradio Lalatović zahteva hitnu reakciju nadležnih organa FS Srbije odnosno pokretanje disciplinskog postupka. Ponašaćemo se odgovorno i u skladu sa propisima. Očekujemo od Lalatovića da u pisanoj izjavi objasni sve što je rekao i da dostavi dokaze za tvrdnje o nameštanju utakmica -  istakao je Petrić.

Inače, utakmica koja je prethodnog petka odigrana na stadionu Čair u Nišu, završena je pobedom Vojvodine od 2:1 posle preokreta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading