(FOTO) PROVOKACIJA: Nemački list najavljuje rušenje Zvezdinog tenka!

Autor:

Sport

18.09.2019

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kreativni su bili novinari i urednici Zidojče Cajtunga povodom meča između Bajerna i Zvezde (21.00, Arena sport 1, RTS 1).

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Fudbaleri Crvene zvezde

U najavi meča glavnu sportsku stranu uredili su tako da na njoj budu dve fotografije Zvezdinog tenka i oklopnog vozila na kojem su igrači slavili sa šlemovima na glavama plasman u Ligu šampiona. Ovaj list je ispod njih stavio fotografiju trenera Bajerna Nika Kovača, uz naslov "Panzerkracker" što bi u prevodu značilo uništitelj tenka.

Oni su u tom tekstu još isticali da će biti vatre na Alijanc areni kada budu stigli ekstremni navijači Zvezde. Podsećaju da je Niko Kovač rekao da su navijači Zvezde vatreni, ali i da se raduje takvoj atmosferi.

Foto: Dražen Ostojić

Ipak, novinaru koji je pisao ovaj tekst potkrala se ogromna greška, jer je u grafici kod postava ostavio u Zvezdinom timu Milana Rodića u startnih 11, a on zbog povrede nije ni krenuo put Minhena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading