Klop tvdi da nije bio penal, Anćeloti poslao jasnu poruku kolegi!

Autor:

Sport

18.09.2019

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Liverpulu nikako ne prija Napulj! "Crveni" su poraženi od Napolija 2:0 u prvom kolu Lige šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop i Karlo Anćeloti

Prošle godine je Napoli srušio Liverpul golom u poslednjim minutima meča, a ove sezone sa dva gola u poslednjih desetak minuta, Italijani su šokirali goste.

Jirgen Klop je bio razočaran posle meča što je odbranu evropskog trona počeo porazom.

- Bila je izjednačena i otvorena utakmica sa mnogo opasnih kontranapada. Zato nas i boli jer smo imali šanse. Ali, nismo ih završili i to je problem. U drugom poluvremenu je bila potpuno divlja utakmica. Oni su trčali kao ludi, mi smo trčali... "Ubijali" smo se na terenu. I taman kada smo opet uspostavili kontrolu, oni su dali gol iz penala koji to nije bio. Mislim da nije bio penal. Prilično sam siguran da nije bio. Njihov igrač je poskočio i pre kontakta, ali ne možemo tu ništa da promenimo - rekao je Klop posle meča.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Karlo Anćeloti je u svom stilu imao šaljiv komentar posle meča.

- Rekao sam Klopu da ne brine. Jer kada izgubi ovde u Napulju, na kraju osvoji Ligu šampiona. Uverio sam ga da će opet tako - našalio se Anćeloti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading