(VIDEO) Lalatović poslao poruku posle optužbi na račun Radničkog: Ne može nam niko ništa!

Autor:

Sport

17.09.2019

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Vojvodine Nenad Lalatović pritajio se nakon skandaloznog ispada na utakmici sa Radničkim, kada je nekom sa tribine u Nišu poručio kako će "ispričati sve o nameštenim utakmicama" tog kluba dok je sedeo na njegovoj klupi.

RepublikaFoto: youtube.com/ Fk Vojvodina
Lalatović u svečarskom raspoloženju

Čekala se reakcija najviših organa u FSS, ona je i usledila preko oficira za regularnost, a istog dana i FK Vojvodina zakazao konferenciju za medije, samo da bi je na kraju otkazao.

Od Lalatovića, od petka, ni traga, ni glasa sve do danas.

U međuvremenu, u utorak, "lale" su gostovale u Boboti kraj Vukovara na obeležavanju 90. godina lokalnog kluba, prisutan je bio i Lalatović, kao i predsednik kluba Vojislav Gajić, koji su zapevali čuveni hit Mitra Mirića "Ne može nam niko ništa!"

Da li je ovo bila poruka za javnost, za organe koji bi tek trebalo da ispitaju Lalatovićeve teške optužbe u Nišu, nismo sigurni, ali očito je da temperamentni trener ne brine previše za posledice.

Pogledajte kako je sve to izgledalo u Boboti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading