Spektakl težak 2,25 milijarde evra!

Autor:

Sport

18.09.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudar svetova na Parku prinčeva! Fudbaleri Pari Sen Žermena dočekaće večeras (21.00, Arena sport 2) Real iz Madrida u spektaklu teškom 2,25 milijarde evra! Toliko iznose vrednosti dva tima (prema specijalizovanom sajtu Transfermarkt Real vredi 1,19, a PSŽ 1,06 milijardu evra), koja će već na startu Lige šampiona odmeriti snage i odrediti kuda plovi brod u okviru A grupe.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mbape i Kazemiro

Reč je o ekipama koje se nalaze u uskom krugu favorita za osvajanje elitnog takmičenja, koje troše ogroman novac svakog leta, ali su dva različita sveta. Madriđani su najuglednija evropska aristokratija i najtrofejniji tim kontinenta sa 13 trofeja u Ligi šampiona. Sa druge strane, za Parižane "ušati pehar" i dalje je pusti san uprkos silnim ulaganjima katarske porodice El Tani i naporima njenog izaslanika i predsednika PSŽ Nasera el Kelaifija.

Prva zvezda na travnatom tepihu Parka prinčeva biće Brazilac Nejmar, koji je izvisio za povratak u Barselonu, pa sada igra za "svece" kao da ga puškom teraju. Svesni toga su i navijači francuskog prvaka, koji ga konstantno vređaju i ne daju mu mira porukama sa tribina. Na ovu temu govorio je sportski direktor PSŽ Leonardo.

- Nejmar je napravio grešku, ali kada je prelazni rok završen, vratio se u klub. Na vreme je dolazio na treninge, ponašao se vrlo dobro. Na prošloj utakmici je postigao i spektakularan gol kao iz filmskih scena. Posle meča je dao iskrenu izjavu. Istina je da ne možemo danas da kažemo da je jasno kakva je njegova pozicija. Ali ne treba da pravimo meksičku telenovelu od svega - poručio je Leonardo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading