Milojević pred Bajern: Ne ostavljam utisak plašljivog čoveka!

Autor:

Sport

17.09.2019

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da ne strahuje do eventualnog debakla na gostovanju Bajernu iz Minhena budući da su i mnogo kvalitetnije ekipe gubile na "Alijanc Areni".

RepublikaFoto: Dražen Ostojić
Marko Marin i Vladan Milojević na konferenciji za štampu

Zvezda u sredu uveče gostuje Bajernu u Minhenu, što će biti najteže gostovanje crveno-belih i pomalo podseća na ono pre godinu dana u Parizu kada je šampion Srbije doživeo ubedljiv poraz od PSŽ-a.

Milojević ne strahuje da će se ponoviti ovaj scenario.

- Nisam davao povod da mislite da se nečega plašim. Fudbal je igra od 90 minuta, posle toga život teće dalje. Bajern je fenomenalna ekipa, sa prevelikom istorijom na svetskom nivou. Mi ćemo da damo poslednji atom snage, a o svemu ostalom možemo da pričamo posle utakmice - rekao je rekao je Milojević.

Prema njegovim rečima, sam ulazak u Ligu šampiona je nešto najlepše što je kao trener mogao da doživi.

- Sigurno da smo jako srećni i zadovojni ostvarenjem cilja i ulaskom u Ligu šampiona. Mi smo ekipa koja je od početka kvalifikacija radila ne bi li došla u Ligu šampiona. To je nešto najlepše što moćete da doživte i kao trener i kao klub - rekao je Milojević i progovorio o pritisku:

- Tad smo imali pritisak. Imam respekt prema svim ekipama, sve ostale ekipe su jako dobre. Mi treba da izađemo, odigramo, damo sve od sebe. Igramo protiv renomiranog protivnika, pretedenta na trofej ove sezone. Prepuštam ulogu favorita svim ekipama u grupu. Izaći ćemo i dati maksimim i videti koliko je dovoljno za povoljan rezultat - rekao je šef stručnog štaba Crvene zvezde.

Kako je naveo, osim Milana Rodića svi ostali igrači će biti spremni za nadmetanje sa Bavarcima.

- Osim Rodića za čiju povredu smo mislili da nije velika, a ispostavilo se da rezultati nisu bili sjajni, svi ostali igrači su spremni. Svaki igrač zaslužujue da se nađe u prvih 11, a videćemo za koga ću se odlučiti - rekao je Milojević.

Crvena zvezda je eliminisala Bajern u polufinalu Kupa šampiona 1991. godine, ali Milojević se ne obazire na istoriju.

- Ja sam neko ko voli istoriju, ali istoriju bi trebalo ostaviti tamo gde jeste. Nema potrebe da dodatno motivišem igrače, samo činjenica da ćemo igrati protiv ovakvog protivnika je dovoljna - rekao je Milojević. 

Crveno-beli su posle konferencije na kojoj je prisustvovao i kapiten Marko Marin odradili trening, a duel protiv Bajerna na programu je u sredu sa početkom od 21 sat.

Vlada Jugović

Sigunro da znači, ne samo do igrača nego od čoveka. KAo i od svih drugih igrača. Meni i igračima to znači puno. Lepa je stvar čuti te legende koji prate ove momke. U svakom slučaju dosta znači. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading