Njeno veličanstvo - Liga šampiona: Inter se obrukao, Banetov Zenit preživeo Lion!

Autor:

Sport

17.09.2019

18:54 >> 18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Liga šampiona nam se vratila u punom sjaju! Prvo kolo, uvodni mečevi i ogroman šok na startu! Fudbaleri Intera su doživeli hladan tuš na domaćem terenu, pošto su remizirali sa glavnim autsajderom iz grupe, Slavijom iz Praga 1:1, dok su Lion i Zenit podelili "plen" 1:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Inter vs. Slavija Prag

Inter je pomalo iznenađujuće od starta meča prepustio Slaviji inicijativu, gosti iz Praga si imali veći posed lopte, iako je Inter stvarao bolje šanse, ali mreže su u Milanu mirovale u prvom poluvremenu.

A onda šok u 64. minutu meča u Milanu! Olajinka je uputio loptu saigračima maltene sa gol-aut linije, a nakon odbrane Handanovića, upravo je nesuđeni asistent najbrže pritrčao na odbitak i sproveo ga u mrežu. VAR tehnologija je korišćena, ali gol je priznat.

Ovaj gol je totalno poljuljao "neroazure", Slavija je u nastavku igrala bolje, stvarala opasnije šanse od Intera, ali uspeli su favoriti da spreče veću bruku pošto je u nadoknadi vremena Barela pogodio za 1:1.

GRUPA F

Inter - Slavija Prag 1:1/ Barela, 93., Olajinka 64.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Prvi gol u novoj sezoni Lige šampiona postigao je Zenit koji je poveo kao gost protiv Liona, a pogodak je postigao Azmun Serdar posle prelepe akcije ekipe iz Sankt Peterburga po levoj strani, završenoj duplim pasom strelca i Dzjube na ivici kaznenog prostora.

Gol za izjednačenje Lion je postigao sa bele tačke. Zenitov igrač Ozdojev je skrivio penal, a siguran je sa bio Memfis Depaj.

GRUPA G

Lion - Zenit 1:1/ Depaj 50., Azmoun 41.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Utakmice su gotove!

20:45 GOOOOOOOOOOOOOOOOL! Inter dolazi do izjednačenja u 93. minutu, golom Barele, 1:1.

20.17 GOOOOOOOOOOOOOOOOL! Slavija iz Praga vodi golom Olajinke! Inter - Slavija Prag 0:1

 

 

20.04 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Lion izjednačio golom Memfisa Depaja! Lion - Zenit 1:1.

19.43 Završena su prva poluvremena u Lionu i Milanu, jedino je Zenit zatresao mrežu. Lion-Zenit 0:1, Inter - Slavija 0:0.

19.36 GOOOOOOOOOOOOOOL Lepa akcija Zenita i pogodak Serdar Azmuna! Lion - Zenit 0:1

 

 

19.22 Posle 25 minuta na oba stadiona mreže miruju, i dalje čekamo na prvi gol u novoj sezone Lige šampiona.

18.55 Počele su utakmice u Lionu i Milanu.

LION - ZENIT

 

 

b

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Branislav Ivanović vs. Lion

b

INTER - SLAVIJA

 

 

Nova sezona Lige šampiona startuje danas utakmicama u E, F, G i H grupi, dan pre nego što jedini srpski predstavnik Crvena zvezda otvori takmičenje protiv Bajerna u Minhenu.

Himna i čuvena mušema Lige šampiona prvo će da se zatrese u Milanu uoči duela Intera i praške Slavije, kao i u Lionu gde će Srbin Branislav Ivanović sa kapitenskom trakom da predvodi saigrače iz Zenita.

17.55 Sastavi timova

LION - ZENIT

 

INTER - SLAVIJA

 

Derbi prvog dana svakako je utakmica u Napulju između Napolija Nikole Maksimovića i Liverpula u reprizi prošlogodišnjeg sudara, kada je domaćin slavio u sudijskoj nadoknadi golom Lorenca Insinjea, a "crveni" nastavili put sve do vrha Evrope.

U istoj E grupi sastaju se "autsajderi" Salcburg i Genk, Benfika sa Ljubomirom Fejsom i "rezervistom" Andrijom Živkovićem čeka Lajpcig u meču G grupe, dok u H grupi Ajaks na čelu sa kapitenom Dušanom Tadićem igra sa Lilom u meču koji sudi srpski arbitar Srđan Jovanović.

Rezultate možete pratiti uživo na našem sajtu, kao i najzanimljivije situacije i golove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading