Terzićev sin u komisiji Superlige za uvođenje VAR-a

Autor:

Sport

17.09.2019

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skupština klubova Superlige i Prve lige Srbije konačno je usvojila predlog Partizana za uvođenje VAR tehnologije u srpskom fudbalu, ali ni to nije prošlo bez skandala.

RepublikaFoto: ST/E. ČONKIĆ
Ulazi u još jedno telo FSS-a

Partizan je još u februaru predložio da se formira radna grupa za uvođenje VAR tehnologije, a sada je ona izabrana i u njen sastav je ušao i Kostadin Terzić.

Kostadin Terzić je sin generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića, a osim njega u ovom radnom telu su Nebojša Ivković ispred FSS-a, te bivše sudije Milan Karadžić i Igor Radojičić.

Ispred zajednice Superlige u ovo telo ušli su Milorad Nikolić, Milorad Ćorović, Miloš Mirković i Nenad Popović.

Rasprava oko uvođenja VAR-a u srpski fudbal intenzivirala se posle spornih penala za Crvenu zvezdu u utakmici sa Inđijom, a oglasio se i klub iz Ljutice Bogdana.

Sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela je istakao da smatra da prvi dosuđeni penal za Zvezdu nije postojao, te da je VAR potreban u srpskom fudbalu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading