Javila se i Inđija posle spornih penala u Beogradu!

Autor:

Sport

16.09.2019

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su u utakmici sa Crvenom zvezdom u subotu oštećeni zbog dosuđenog nepostojećeg penala u korist crveno-belh, iz redova Inđije ne žele da se bave tom temom i analizu celokupne situacije prepuštaju nadležnim organima.

RepublikaFoto: Starsport
Radost fudbalera Inđije posle vodećeg gola u Beogradu

Inđijci su prikazali sjajnu igru protiv šampiona Srbije i do finiša meča na stadionu Rajko Mitić vodili sa 1:0, da bi u 88. minutu sudija Igor Stojiljković dosudio penal za Zvezdu, iako je prekršaj nad Aleksom Vukanovićem bio načinjen van šesnaesterca.

Zvezda je iz te situacije izjednačila, a zatim novim penalom u nadoknadi vremena slavila sa 2:1.

- Jasno je da nema sporenja oko toga da li je prvi penal bio ili nije, ali naše je da se bavimo terenom i igrom. Tim stvarima neka se bave nadležni organi. Mi smo skroman, pošten klub koji se bori za svaki bod u elitnom takmičenju, ali ne želimo da se događaju greške na našu štetu - poručio je trener Inđije Srđan Blagojević.

Slično mišljenje ima i direktor Dragan Pilipović.

- Mi smo otišli u Beograd da odigramo hrabro protiv velike Crvene zvezde. Nisu nas zanimali penali, već smo želeli da se pokažemo kao stabilan superligaš. U tome smo, verujem, uspeli, a što se penala tiče ne bih se bavio time. Postoji stručna služba u FSS i neka ona brine o tome - jasan je Pilipović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading