Marin poručio Nemcima: Zvezda je stvar strasti, ne kao Verder i Čelsi

Autor:

Sport

16.09.2019

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Crvene zvezde Marko marin je pred meč njegovog kluba sa Bajernom iz Minhena u Ligi šampiona dao intervju za nemačke medije.

RepublikaFoto: Starsport
Marin je objasnio Nemcima šta je Zvezdi najveća prednost

On je naglasio da je iganje u Crvenoj zvezdi, klubu za koji navija odmalena, za njega potpuno drugačiji osećaj.

– Drugačiji je osećaj nego u ostalim klubovima jer ovde se igra sa mnogo više strasti. Uvek dajemo sve od sebe jer je to pored posla i zadovoljstvo. Potpuno je različito kada nosite dres kluba za koji navijate od malih nogu ili Čelsija i Verdera. Mnogo je igrača poput mene u timu. Inostrani fudbaleri vam daju kvalitet više, ali kičma tima i najveća snaga su domaći igrači koji su odrasli kao navijači Zvezde. Neki od njih su prošli i kroz mlađe kategorije kluba.

Nekada je bio nazivan “nemačkim Mesijem”, ali nije ostvario pun potencijal u svojoj karijeri. Ipak, sada zbog toga ne žali.

– Imam fantastičnu karijeru. Igrao sam u skoro svakoj najjačoj ligi Evrope i igrao sam za velike klubove. Kada sam bio u Verderu borili smo se za titulu i igrali u Ligi šampiona. Možda nisam bio dovoljno strpljiv u nekim situacijama. Sprečile su me i povrede. Ali da se to nije desilo, ne bih doživeo ovo iskustvo koje doživljavam sada u Crvenoj zvezdi. Kada sve pogledam, srećan sam zbog karijere koju sam napravio. Ovo što mi se sada dešava i što sada osećam je najlepši deo moje karijere, dodao je kapiten Crvene zvezde.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading