Degenek: PSŽ nije ista klasa kao Bajern

Autor:

Sport

16.09.2019

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stameni štoper Crvene zvezde Miloš Degenek je pred meč Lige šampiona sa Bajernom iz Minhena pričao o kvalitetima ove ekipe.

RepublikaFoto: Starsport
Degenek zna kako sa Nemcima

- Mnogo će biti teška utakmica, oni su prvaci Nemačke zadnjih sedam godina, strašna ekipa, kao klub imaju sve, velika su institucija, najbolji u svojoj zemlji, ali i u Evropi. Imaju igrače svetske klase, ali mi ćemo da se pripremimo za utakmicu na naš način i videti kako najbolje to možemo da odigramo i napravimo dobar rezultat - poručio je Degenek.

Degenek je u karijeri već igrao na Alijanc Areni, kao fudbaler Minhena 1860.

- Igrao sam na tom stadionu godinu i po dana, naravno, išao sam i na par utakmica Bajerna. Stadion poznajem, ali ne i njih kao ekipu.

Upitan je i kako planira da čuva Roberta Levandovskog.

- Imali smo prošle sezone iskustva sa jakim napadačima, ove ćemo imati isto. Videćemo kako igraju, analiziraćemo protivnika. Radujemo se toj utakmici.

Australijski reprezentativac dobro poznaje nekoliko fudbalera sa kojima će odmeriti snage.

- Igrao sam protiv Kutinja, sa Kimihom sam igrao godinu dana zajedno u Štutgartu, protiv svih njihovih reprezentativaca sam igrao pre dve godine u Kupu konfederacija. Kimih je stvarno dobar igrač.

Prošle sezone je Crvena zvezda igrala sa Livrpulom i PSŽ-om, a Degenek ističe da Parižani ne mogu da se porede sa šampionom Nemačke.

- Što se mene tiče, Pari Sen Žermen ne može da bude u istoj grupi sa Bajernom, jer u Evropi maltene ništa nije osvojio. Bajern je u rangu sa Liverpulom, Juventusom, Realom... U redu, može po kvalitetu tima i finansijama, ali meni je Bajern jači.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading