Arsenal vodio, pa jedva izvukao bod protiv sjajnog Votforda

Autor:

Sport

15.09.2019

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Votforda i Arsenala odigrali su nerešeno 2:2 u poslednjem meču subotnjeg programa Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Votforda imaju za čime da žale

Tobdžije su posle prvog poluvremena imale dva gola prednosti, zahvaljujući Pjer-Emeriku Obamejangu, ali su Stršljenovi u nastavku sjajnom igrom uspeli da dođu do boda preko Toma Kleverlija i Roberta Pereire, koji je pogodio iz penala.

Na kraju je Votford mogao i da slavi, međutim, Abdulaje Dukure je promašio neverovatnu šansu u nadoknadi vremena.

Prvu ozbiljniju priliku na utakmici imali su domaći, ali je udarac Kleverlija sjajno zaustavio Bernd Leno.

Do poluvremena je usledio period bolje igre gostiju, koji je krunisan sa dva gola Obamejanga.

U 21. minutu je Gabonac iskoristio prodor i dodavanje Seada Kolašinca i spretnim udarcem iz okreta savladao Bena Fostera, da bi u 32. odličnu akciju i povratnu Nikolasa Pepea pretočio u gol.

Od starta drugog dela, ekipa Kikea Sančesa Floresa je dominirala i već u 53. minutu uspela da smanji rezultat. Sokratis je napravio veliku grešku u predaji lopte sa pet metara, a Kleverli to nije propustio da zatrese mrežu.

Nedugo zatim u igru za domaće ušao je Pereira i to se ispostavilo kao sjajan potez Floresa, povratnika na klupu Stršljenova.

Raspoloženi Argentinac je dodatno pojačao ritam, konstantno bio pretnja po gol Tobdžija, da bi na kraju i uspeo da matira Lena.

Bilo je to iz penala u 81. minutu, koji je Pereira sam iznudio.

Votford je i dalje bez trijumfa u sezoni, sa dva boda zauzima poslednje mesto na tabeli, i u narednom kolu gostuje Mančester Sitiju.

Arsenal je sedmi sa osam, koliko imaju i Čelsi, Lester, Mančester Junajted i Totenhem na pozicijama ispred. Tim Unaija Emerija sledećeg vikenda čeka Aston Vilu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading