Još jedna povreda u Bajernu pred Zvezdu!

Autor:

Sport

15.09.2019

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Alaba je trebalo da bude starter na jučerašnjem susretu Bajerna i Lajpciga (1:1), ali se to nije dogodilo zbog povrede Austrijanca. Alaba je na zagrevanju osetio bol i zbog toga nije igrao u prvih 11 protiv Lajpciga.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Bajerna

Kako pišu nemački mediji, u pitanju je povreda primicača. Odmah je Alaba otklonio mogućnost da se radi o povredi koja će ga odvojiti duže sa terena.

- Nije ništa strašno -  rekao je Alaba novinarima.

Ipak, u toku dana će se obaviti medicinski pregledi na kojima će biti utvrđeno tačno stanje Alabinog povređenog mišića, a ujedno će biti poznato da li će moći da igra protiv Crvene zvezde.

Bavarci u sredu od 21 čas dočekuju Crvenu zvezdu u prvom kolu ligaškog dela Lige šampiona za ovu sezonu, a ako Alaba ne bude mogao da igra, odbrana Nika Kovača će verovatno izgledati kao protiv Lajpciga.

Na toj utakmici Bajern je igrao sa četvoricom pozadi - Pavar je igrao desno, Ernandez levo, a štoperski tandem su činili Boateng i Zule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading