Kosan bez dlake na jeziku: Uveo bih DOPING kontrole i kod trenera!

Autor:

Sport

15.09.2019

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Vojvodine Nenad Lalatović napravio je šou u Nišu gde su Novosađani gostovali Radničkom (2:1).

RepublikaFoto: Starsport
Milorad Kosanović

Prvo je ušao u verbalni sukob sa trenerom Radničkog Miloradom Kosanovićem, pa je onda pretio nekome na tribini da će ga zaklati, a potom zapretio da će reći istinu o nameštenim utakmicama u Superligi. 

Trener Radničkog iz Niša Milorad Kosanović je dan kasnije izjavio da struka, kao i igrači, treba da ide na preglede kako bi se videlo da li neko koristi stimulativna sredstva, aludirajući na ponašanje stratega Vojvodine Nenada Lalatovića.

Kosanović nije hteo nikog da imenuje, ali je istakao da nije normalno da neko toliko skače i da se žali na svaku odluku, napominjući da treba uvesti doping kontrolu i za ljude na klupi.

- Nije bilo nikakvog konflikta, ali oni stalno skaču, svih 45 minuta, lupaju, udaraju, šta kod da se desi, oni skaču. Traže faul, aut, pritom lažu, a to prenose i na igrače. To nema nigde u svetu, to je ružno gledati, maltretiraš igrače, publiku, sve na stadionu. Savez treba da reaguje i da ih odstrani sa klupe, to je krajnje nekulturno i nepristojno. Užas, oni mene ne interesuju, ne vidim ih, mi smo tri sveta, i predlažem FSS da uvedu doping i za trenere, da vidimo da li se neko dopinguje, jer ne može neko normalan da se tako ponaša - kazao je Kosanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading