(VIDEO) Barsa "petardom" zgromila Valensiju: Suarezova dva, prvenac De Jonga i još jedan pogodak mladog Fatija!

Autor:

Sport

14.09.2019

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Barselone ubedljivo su slavili protiv Valensije 5:2 u meču koji je obeležio prvenac mladog holandskog igrača Frenkija De Jonga, ali i novi pogodak 16-godišnjeg Ansumane Fatija

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luis Suarez

Barsa je povela već u trećem minutu drugim ligaškim golom Fatija, a na semaforu je stajalo 2:0 kada je De Jong upravo na asistenciju tinejdžera iz Gvineje Bisao uvećao prednost aktuelnog prvaka Španije.

Do poluvremena je Kevin Gameiro uspeo da prepolovi prednost Barselone u 27. minutu, ali je Đerar Pike utrostručio prednost Barselone već u 52. minutu, a onda je na scenu stupio Luis Suarez koji je do kraja meča postizao golove u 61. i 82. minutu.

Do kraja mesta gosti iz Valensije uspeli su da postignu još jedan pogodak kada je mladi Maksmilijano Gomez zatresao mrežu Ter Štegena u drugom minutu nadoknade vremena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Barselona se ovom pobedom iskupila za remi protiv Osasune pre reprezentativne pauze dospevši na četvrto mesto, dok je Valensija na 14. poziciji sa samo jednim trijumfom u prethodnom delu šampionata Španije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading