Lampard surovo iskren: Biće teško završiti među prvih šest ove sezone!

Autor:

Sport

14.09.2019

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plavci imaju samo pet bodova iz prve četiri utakmice i 11. su na tabeli pred subotnji meč sa Vulverhemptonom u gostima, od 16 časova. Upravo su Vulvsi, uz Lester i Everton, najveći izazivači klubovima sa najvećim pedigreom u 21. veku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Frenk Lampard

- Da, oni će sigurno osetiti svoju prilku – i treba da bude tako, ranije je čovek mogao skoro pa da zapiše najbolje četiri ekipe i pre početka sezone, ali sada sigurno više nije tako. Isto važi i za najboljih šest, mnoge ekipe ulažu dosta novca i zaslužuju poštovanje. Dobri igrači, takmičarski nastrojeni, više nego ikada ranije nema lakih utakmica u Premijer ligi - kaže Lampard i dodaje:

- Videli smo kako se slika menja pred našim očima. Prošle godine su ljudi govorili o Evertonu i Lesteru, onda su se pojavili Vulvsi i umešali se u sve.

Eden Azar

Eden Azar je otišao u Real Madrid, a Čelsi je bio pod zabranom dovođenja novih igrača.


- Uvek želimo da budemo konkurentni, ali iskreni smo u pogledu sopstvene situacije. Eden je otišao, Iguain i Morata, koji su bili naši centarfori prošle sezone, takođe su otišli. Mlađi dolaze - zaključio je Lampard.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading