Ludnica od derbija u Nišu: Crveni kartoni, tri gola i pobeda Vojvodine za prvo mesto na tabeli!

Autor:

Sport

13.09.2019

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Vojvodine savladali su Radnički u Nišu sa 2:1 i tako preuzeli lidersku poziciju LingLong Superlige Srbije u osmom kolu. Prililčno zanimljiv meč obeležio je incident trenera novosadske ekipe koji je ponovo imao svojih "pet minuta"

RepublikaFoto: Starsport
Vojvodina makar do subote prva na tabeli

Pravi derbi viđen je na otvaranju osmog kola Superlige između Radničkog i Vojvodine. Međutim, pored pobede gostiju ono po čemu će ovaj meč ostati upamćen je sukob Nenada Lalatovića sa navijačima kojima je pretio klanjem pa je isključen na početku drugog dela igre.

Što se dešavanja na terenu tiče domaći su prilično srećno poveli kada se lopta nekako došetala do Stefana Mihajlovića u devetom minutu, a ovaj svom bivšem klubu pokušao da pokvari planove. Ipak, nije to mnogo pokolebalo Vojvodinu.

RepublikaFoto: Starsport
Mihajlović(levo) je dao gol, ali i dobio crveni karton

Najbolji strelac lige Bojan Matić u 33. minutu doneo je poravnanje rezultata i najavio potpuni preokret koji se desio u 77. posle odličnog šuta Mladena Devetka. Samo šest minuta kasnije, nova nevolja za domaćina. Crveni karton je dobio strelac prvog gola, Stefan Mihajlović.

Nermin Haskić je u nadoknadi vremena imao priliku da donese izjednačenje, ali se propisno obrukao promašivši prazan gol. 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading