Zvezda oslabljena, dvojica važnih fudbalera u autu zbog povrede!

Autor:

Sport

13.09.2019

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladan Milojević muku muči da povredama važnih igrača.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Crvenu zvezdu za vikend očekuje duel protiv Inđije, a srpski šampion će najverovatnije biti oslabljen neigranjem Marka Marina i Marka Gobeljića.

Obojica bi trebalo da budu spremni za Bajern s tim da stručni štab crveno-belih razmišlja i o drugoj opciji, ako Gobeljić ne bude spreman za utakmicu u Minhenu.

Alternativa za Gobeljića je Milan Gajić, međutim on nije ni licenciran za Ligu šampiona. Ukoliko ne bude bio spreman standarni desni bek ove sezone za meč Lige šampiona, alternativa bi mogao da mu bude Miloš Degenek, koji bi bio prebačen sa štopera na poziciju desnog beka, dok bi štoperski tandem u Minhenu mogli da budu Nemanja Milunović i Radovan Pankov. Reprezentativac Australije mogao bi u domaćem prvenstvu protiv Inđije da odigra po desnoj strani terena kao proba pred susret sa višestrukim šampionom Evrope u Minhenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading