Perez otkrio zašto Pogba nije došao u Real: Ponovo ćemo krenuti po njega...

Autor:

Sport

12.09.2019

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Real Madrida Florentino Perez na skupštini kluba govorio je o minulom prelaznom roku i obrazložio zašto nisu uspeli da kupe pojedine igrače.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Florentino Perez

Prvi čovek "kraljevskog kluba" rekao je da su jako želeli da dovedu Pola Pogba, ali da Mančester junajted nije želeo da ga proda.

- Postoje igrači koje ne možete da kupite jer njihovi klubovi ne žele da ih prodaju. Takav slučaj smo imali sa Levandovskim, koga smo jurili godinama, ali nisu hteli da nam ga prodaju. On nema otkupnu klauzulu i ne postoji način da ga kupimo ako klub ne želi da ga proda. Sličan slučaj je sa Pogbom. Nije postojao način da ga kupimo. Kada igrač bude na prodaju, mi ćemo krenuti po njega- rekao je Perez.

Jedan od članova skupštine je rekao da ako Real baš želi da kupi nekog Francuza to bude Mbape, a ne Pogba...

- Naravno da nam se sviđa i taj Francuz. Krenućemo i po njega. Međutim,  problem je što ni njega ne žele da nam ga prodaju- rekao je Perez.

Perezu zameraju što posle Kristijana Ronalda nije doveo igrača koji bio istinska zvezda u timu.

- Imamo devetoricu igrača nominovanih za Zlatnu loptu i tim vredan preko 1,2 milijarde evra. Prošle sezone nije problem bio nedostatak jednog igrača već mentalitet ostalih. Ovog leta samo doveli važne igrače, među kojima je Azar, najbolji igrač Premijer lige- zaključio je predsednik Real Madrida.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading