Milovanović preuzeo odgovornost!

Autor:

Sport

11.09.2019

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada reprezentacija Srbije nije otvorila kvalifikacije za Evropsko prvenstvo onako kako se nadala. Poraz u Rusiji i samo bod protiv Letonije u Novom Sadu nisu ono što je Nenad Milovanović priželjkivao na početku svog mandata.

RepublikaFoto: fss.rs
Nenad Milovanović

Mlada reprezentacija Srbije remizirala je u Novom Sadu sa Letonijom (1:1) iako je imala nekoliko prilika da, nakon primljenog gola i izjednačenja, dođe i do sva tri boda.

Adžić, Zlatanović i Tedić imali su najbolje prilike da u drugom poluvremenu donesu pobedu Srbiji, ali na kraju su Orlići morali da se zadovolje samo bodom.

- Nije ovo ono što nam odgovara, hteli smo pobedu. Promašili smo veliki broj prilika, imali propust kod primljenog gola. Sve ostalo je bilo na našoj strani, igra, šanse. Od šest mogućih, uzeli smo jedan bod i moja odgovornost je najveća- rekao je nakon meča Milovanović.

Srbija prvu priliku za popravni ima 15. oktobra u Poljskoj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading