Srpska gol mašina je stala: "Jović nije postigao gol od 10. juna, opet će na klupu!"

Autor:

Sport

10.09.2019

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski Mundo Deportivo piše o igrama koje je dosad u Real Madridu prikazao reprezentativac Srbije Luka Jović. Mladi napadač ima poteškoće sa prilagođavanjem na novu sredinu, pošto je letos stigao u transferu vrednom 60 miliona evra.

Luka Jović

- Postoji samo jedan razlog za dolazak Jovića u Madrid. Klub je pokušao da nadoknadi nedostatak golova, nastao prošle sezone zbog odlaska Kristijana Ronalda- navodi se.

Dodaje se da je srpski reprezentativac u Madrid stigao kao strelac 27 golova za Ajntraht iz Frankfurta.

- Ipak, za 261 minut u belom dresu nije uspeo da se upiše u strelce. Još važnije, on nije postigao pogodak od 10. juna i pobede Srbije nad Litvanijom- dodaje se.

Autor teksta ističe da je Jović imao povredu u Realu, kao i da je odigrao osam utakmica, pet prijateljskih i tri zvanične u La Ligi.

- Uspeo je samo da pogodi prečku u utakmici protiv Valjadolida... U poslednjem meču protiv Viljareala je bio starter, zajedno sa Karimom Benzemom u sistemu 4-4-2, ali će povratak Edena Azara u startnu postavu značiti da će srpski fudbaler opet na klupu- navodi se.

Napominje se i da je Jović navodno zaradio povredu igrajući za reprezentaciju Srbije protiv Portugala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading