Luksemburški mediji skenirali "orlove"!

Autor:

Sport

10.09.2019

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije ovog utorka od 20.45 gostuje selekciji Luksemburga u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. Nakon poraza od Portugala, "orlovima" nisu ostale velike šanse za plasman na takmičenje Starog kontinenta. Mediji u Luksemburgu posvećuju veliku poažnju utakmici protiv Srbije u kvalifikacijama za EURO 2020 i potajno se nadaju iznenađenju.

List "Sport" na naslovnoj strani postavlja pitanje "Koliko je visoka Srbija", a glavni tekst šalje poruku: "Respekt da, ali bez straha".

Posebna pažnja posvećuje se izostanku Dušana Tadića, a kao glavni adut Srbije apostrofira se vezni red na čelu sa zvezdom Mančester Junajteda Nemanjom Matićem.

List "Luksemburger sport" podseća da je Srbija trenutno na tabeli B grupe iza Luksemburga i donosi naslov "Kako ostaviti Srbiju iza".

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković najavljuje mnogo izmena u timu za meč protiv Luksemburga u utorak uveče o odnosu na utakmkcu sa Portugalom. Videćemo da li ćemo uspeti da iznenadimo naoštrene protivnike koji ovaj meč najavljuju kaom meč od velikog značaja, ali je činjenica na su i naši rivali daleko od plasmana na Evropsko prvenstvo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading