(FOTO) Muvao devojku od kolege, pa dobio batine: Drinkvoter brutalno isprebijan!

Autor:

Sport

09.09.2019

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Čelsina na pozajmici u Barnliju, Deni Drinkvoter, prebijen je u noćnom klubu u Mančesteru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Deni Drinkvoter

Vezista je u izlasku prišao izvesnoj devojci koja mu se dopala, a koja je bila u društvu svog dečka  fudbalera iz trećeligaša Skuntorper Junajteda, Ksogi Entilea.

Pošto je bio navalentan, Entile ga je zamolio da se skloni od njegove devojke, ali kako nije želeo da posluša, onda je defanzivac iz Južne Afrike zajedno sa šestoricom drugova preuzeo stvar u svoje ruke, pošto mu je nekadašnji fudbaler Lestera odbrusio:

- Baš me briga, ona ide kući sa mnom!

Drinkvoter je dobio brutalne batine, lice mu je potpuno izobličeno,  a zbog povreda ligamenata skočnih zglobova pauziraće četiri nedelje. Svedoci iz kluba kažu da su mu namerno skakali po zglobovima na nogama, verovatno želeći da mu izazovu povredu.

Fudbalski klub Barnli se povodom čitavog slučaja oglasio šturim saopštenjem:

- Drinkvoter se nije povredio tokom klupskih aktivnosti, tako da će snositi određene posledice.

Drinkvoter je u aprilu ove godine pijan vozio automobil, a uhvaćen je tek pošto se zakucao Rendž Roverom u zid, zbog čega mu je oduzeta vozačka dozvola na 20 meseci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading