"Delije" za 50 evra na "Alijanc areni"!

Autor:

Sport

08.09.2019

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Crvena zvezda dobiće kontigent od 3.300 karata za svoje navijače koji će moći da krenu put Minhena za gotovanje Bajern u prvom kolu grupne faze Lige šampiona, a cena ulaznica je 50 evra.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Distribucija karata obaviće se preko kluba navijača, što je inače bila praksa za gostovanja u Evropi na prethodnim mečevima.

Podsetimo, UEFA je od ove sezone odredila granicu da klubovi ne smeju gostujućim navijačima da odrede skuplju ulaznicu od 70 evra za Ligu šampiona, dok je za Ligu Evrope granica spuštena na 45 evra.

Pošto u Minhenu, ali i širom Nemačke ima mnogo srpskih iseljenika, nema sumnje da će i mnogi od njih pokušati da se domognu karata koje će biti u slobodnoj prodaji, pa se može očekivati prava invazija "Delija" na Minhen u 1. kolu Lige šampiona.

Podsetimo, prošle godine je Zvezda imala zabranu za gostujuće navijače za gostovanja u Parizu i Liverpulu, dok je nekoliko hiljada Delija stiglo u Napulj da bodri svoj klub protiv Napolija

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading