"Bosna nema prava na kiks, ako hoće na EP!"

Autor:

Sport

08.09.2019

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trijumfom nad Lihtenštajnom (5:0) Bosna i Hercegovina je preuzela treću poziju u Grupi J kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine sa sedam bodova, dok je Jermenija nakon domaćeg poraza od Italije (1:3) pala na četvrto mesto sa bodom manje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Robert Prosinečki

Selektor "Zmajeva" Robert Prosinečki kazao je da je Jermenija nezgodna ekipa, ali da njegov tim nema prava na kiks i da ide na pobedu.

- Jermenija je odigrala odličnu utakmicu protiv Italije. Na kraju su ipak izgubili. I u prvom susretu s njima imali smo mnogo problema. Imaju odličnu tranziciju, kontru, polukontru. Idemo tamo da pobedimo, više nemamo pravo na kiks. Ako pobedimo Jermene, o svemu ćemo odlučivati u oktobru kada dočekujemo Finsku. Nadamo da će Italija protiv njih nastaviti taj niz, a da ćemo mi savladati Jermeniju - izjavio je Prosinečki.

U nedeljnom meču selektor BiH neće moći da računa na povređenog Elvisa Sarića, nastup Tonija Šunjića je upitan, dok se Ermin Bičakčić oporavio.

- Sarić je otpao, Šunjić ima probleme sa zadnjom ložom i videćemo na licu mesta. Bičakčić se oporavio, tako da ćemo osim Sarića i možda Tonija imati sve na raspolaganju - dodao je Prosinečki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading