Tadić: Trebala nam je autoritarna ličnost poput Tumbe

Autor:

Sport

06.09.2019

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Dušan Tadić priznao je da mu prijaju reči Portugalca Bernarda Silve da je jedan od najboljih igrača sveta pred meč dve selekcije u Beogradu u kvalifikacijama za plasman na EURO 2020. godine.

RepublikaFoto: Starsport
Oglasio se i naš najbolji igrač

Zvezda Mančester Sitija po dolasku u prestonicu Srbije ishvalila je Tadića i njegov učinak u Ajaksu izjavom da je prošle sezone jedan od najboljih fudbalera.

- Jako je lepo kada čujete da tako dobar i kvalitetan igrač kaže nešto tako. On je jedan od najboljih na svojoj poziciji i od njega nam preti jedna od najvećih opasnosti - rekao je Tadić na konferenciji za medije u Kući fudbala u Staroj Pazovi.

Tadić naglašava da je najveća odgovornost na reprezentativcima ma jer su "oni odgovorni za dešavanja na terenu".

Kapiten Ajaksa dodaje da će obe selekcije morati da idu na pobedu u ovoj situaciji.

- Oni će pokušati da dominiraju. Imamo kvalitet, radili smo ovih par dana da se što bolje spremimo, da neutrališemo njihove dobre stvari, a mane iskoristimo.

Kao najveću opasnost, logično, preti od asa Juventusa Kristijana Ronalda, ali Tadić ne želi da zanemari i ostale.

- Velika većina fokusa je na Ronaldu. Mnogo igraju za njega, što više lopti. Ali, pored njega imaju mnogo kvalitetnih igrača. Opasnost preti od više igrača. Fokusirani smo ne samo na njega, već i na ostale igrače.

Pozitivni su utisci rada sa novim selektorom Ljubišom Tumbakovićem, poručuje Tadić.

- Trebala nam je tako autoritarna ličnost. Želimo da ispunimo selektorove zahteve što je bolje moguće. Svi smo na istom zadatku, da Srbija ima rezultat. To je jedino merilo i to želimo zajedno da ostvarimo, zaključio je on.

Utakmica između Srbije i Portugalije igra se sutra na stadionu "Rajko Mitić" od 20.45.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading