Vezista prvaka Evrope samouveren: Poštujemo Srbiju, ali dolazimo po pobedu!

Autor:

Sport

05.09.2019

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalski fudbaler Danilo Pereira uveren je da će njegov tim pobediti reprezentaciju Srbije u Beogradu, iako veoma ceni izabranike Ljubiše Tumbakovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Danilo Pereira

Pereira smatra da Portugalija na čelu sa Kristijanom Ronaldom mora da popravi efikasnost u odnosu na prvi međusobni susret u Lisabonu u martu (1:1).

- Ne kažem da smo bili loši protiv Srbije, ali nismo bili efikasni. Pokušaćemo da bude direktni u Beogradu. Srbija je veoma kompetentan protivnik, brani se dobro i odlično koristi kontranapade. Kvalitetni su u napadu, moramo tu da obratimo pažnju - rekao je Pereira, a prenosi Rekord.

Pereira ističe da su Portugalci spremni za nezgodno gostovanje u Beogradu.

- Da li ću ponovo biti strelac protiv Srbije? Nadam se pobedi, gol i nije toliko važan. Bitnije je misliti da moramo da pobedimo komplikovanu Srbiju - optimista je on.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Fudbaler Porta priznaje da aktuelni prvak Evrope nema pravo na grešku, nakon nerešenog ishoda i protiv Ukrajine na domaćem terenu.

- Granica za greške se smanjila, ali ne mislim da je veći pritisak. Igrači na ovom nivou su uvek podložni pritisku. Povećana je odgovornost - zaključio je snažni vezista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading