PUCALE MREŽE ŠIROM EVROPE!

Autor:

Sport

15.09.2017

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako se po jutru dan poznaje, pred nama je odlična sezona Lige šampiona. Posle 28 golova prve večeri, strelci su bili jednako ubitačni i u sredu, pa su golmani morali čak 26 puta da vade loptu iz mreže.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dva puta u gol: Džon Stoun

 

ŽELJAN DOKAZIVANJA

- Kevin je jedan od najboljih igrača koje sam video u životu. On može apsolutno sve! Čvrst je momak, fokusiran je na fudbal, koji baš voli - rekao je Gvardiola. Pep Gvardiola je očigledno još jednom složio kockice u nameri da posle Barselone i Mančester siti odvede do krova Evrope, a prva žrtva bio je Fejnord, koji je isprašen sa 4:0 pred svojim navijačima. Španac u svojim redovima ima nekolicinu budućih zvezda svetskog fudbala, poput Džona Stonsa, koji je dva puta matirao Holanđane, ali je za Gvardiolu ključ uspeha bio Kevin de Brujne. Belgijanac se nije upisao na semaforu, ali jeste kao asistent.

RepublikaFoto: instagram.com/cristiano
107 golova u elitnom takmičenju: Kristijano Ronaldo

ZASENIO MESIJA

Osim njegovih momaka, šou je imao i Kristijano Ronaldo u sigurnoj pobedi Reala nad APOEL (3:0). Portugalac je zvezdi Barselone Lionelu Mesiju odgovorio takođe sa dva gola, nakon što je Argentinac rasturio Juventus u utorak (3:0). Međutim, Ronaldo je istovremeno srušio i dva rekorda ljutog rivala. Naime, Kristijano je postigao rekordni 55. gol u Ligi šampiona na domaćem terenu, jedan više od Mesija, a za jedan pogodak je pretekao Lea i realizacijom rekordnog 12. penala u elitnom takmičenju.

Kada su u pitanju ostali mečevi uvodnog kola, dominaciju pet engleskih klubova pokvario je Liverpul s obzirom na to da jedino "crveni" nisu slavili jer su ispustili pobedu nad Seviljom (2:2). Važan trijumf u gostima Portu (3:1) ostvario je Bešiktaš našeg Duška Tošića, ali je bivši reprezentativac doprinos, nažalost, dao matiranjem svog golmana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading