Rakitić od januara u Seriji A?

Autor:

Sport

04.09.2019

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski fudbaler Ivan Rakitić i nakon prelaznog roka glavna je tema medija. Naime, Italijani pišu da priča o njegovom odlasku u Juventus nije završena već je samo odložena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ivan Rakitić

Barselonin vezista poslednjih dana učinio je sve da pređe u Juventus i sa prvakom Italije navodno je postigao i dogovor, međutim zapelo je između klubova.

Juventus i Barselona, ​​nakon višednevnih razgovora, nisu uspeli da nađi zajednički jezik. Katalonci nisu bili oduševljeni razmenom sa Emreom Čanom, a bjanko-neri nisu želeli da žrtvuju Federika Bernardeskija ili Rodriga Bentankura.

Rakitić je svestan da će u Barseloni imati manju minutažu, što potvrđuje i činjenica da je u prva tri kola španskog prvenstva odigrao tek 45 minuta.

Kako pišu italijanski mediji Juventus nema nameru tek tako da pusti Rakitića jer ga smatraju idealnim vezistom za igru Mauricija Sarija.

Sada je potpuno jasno da priča o Rakitiću i Juventusu nije gotova, odnosno njegov dolazak u Seriju A možemo da očekujemo već u januaru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading