Nejmar nije hteo da pokloni dres igraču Seltika, ali je imao mnogo jak razlog

Sport

14.09.2017

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar izazvao je lavinu kritika posle susreta Lige šampiona sa Seltikom pošto nije hteo da razmeni dres sa mladim fudbalerom škotske ekipe Entonijem Ralstonom. Ipak, Brazilac je imao debeo razlog da to ne učini, pošto je prosledio dres u humanitarne svrhe.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar ponovo u centru pažnje i zbog nefudbalskih stvari

Posle susreta Ralston je prišao Nejmaru želeći da se pozdravi i razmeni dres, što je Brazilac nadmeno odbio i ostavio mladog igrača Seltika u neverici.

Iako su se brojni mediji sa Ostrva i korisnici društvenih mreža obrušili na Brazilca, ispostavilo se da je Nejmar čuvao dres za humanitarnu organizaciju supruge bivšeg škotskog igrača Kenija Dagliša. Ona mu se čak i zahvalila na "Tviteru" zbog ovog gesta.

Dres je nakon toga prodat, ali je i dalje ostala ljaga zbog čitavog događaja, jer Nejmar nije želeo čak ni da se rukuje sa protivničkim igračem posle susreta, a barem je toliko mogao...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading