Jović "naoštren" na Ronalda: Portugalaca ima 11, hvala Bogu prošao me maler u Realu!

Autor: Tanjug

Sport

03.09.2019

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Jović, pred meč kvalifikacija za EURO 2020 protiv Portugala, rekao je da pobeda u tom susretu može mnogo da znači za plasman na evropski šampionat.

RepublikaFoto: Uefa.com
Luka Jović

- Nismo baš najbolje počeli kvalifikacije, ali smo doneli pozitivan rezultat iz Portugalije. Uz pobedu u subotu možemo da se nadamo i da očekujemo da ćemo uspeti da se plasiramo na Evropsko prventsvo- rekao je Jović novinarima u Staroj Pazovi.

Portugalci u Beograd stižu predvođeni Kristijanom Ronaldom, jednim od najboljih igrača sveta, a mladi napadač Reala ističe da se treba spremiti za ceo tim, a ne samo za zvezdu Juventusa.

- Koliko ja znam igramo 11 na 11, ne igramo samo protiv Ronalda. Pripremićemo se za ceo tim, a ne samo za Ronalda. On je svakako njihov najbolji pojedinac, ali imaju oni još mnogo zanimljvih igrača, koji mogu da naprave problem. Biće potrebno da budemo koncentrisani i maksimalno disciplinovani kako bismo ostvarili pozitivan rezultat- rekao je Jović.

RepublikaFoto: Starsport

Jović je upitan i kako je zadovoljan startom sezone u madridskom klubu, u koji je letos stigao za 60 miliona iz nemačkog Ajntrahta.

- Posle malerozne predsezone, naravno sada je sve bolje. Bio sam povređen, bio je taj crveni karton kada sam izašao protiv Arsenala... Nije lako za jednog mladog igrača, ali mislim da sam to izneo na najbolji mogući način i da sam spreman da odgovorim na najveće zahteve- Jović.

Meč između Srbije i Portugalije igra se u subotu od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading