Trampa u zadnji čas: Portugalac konkurencija Joveljiću, Hrvat u gradu mode!

Autor:

Sport

02.09.2019

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ante Rebić je prešao iz Ajntrahta u Milan, dok je u suprotnom smeru u Frankfurt otišao Andre Silva. U zanimljivom poslu između dva kluba i Hrvat i Portugalac će nastupati u novim timovima na dvogodišnjim pozajmicama.

RepublikaFoto: twitter.com/Luce
Ante Rebić novi fudbaler Milana

Hrvatski napadač je još sinoć doputovao u Milano pošto je odbio juče da igra protiv Fortune i naterao nemački klub da ga pusti. Danas će obaviti lekarske preglede i potpisati ugovor sa Milanom. 

Rebić dolazi na dvogodišnju pozajmicu vrednu 5.000.000 evra s opcijom da ga Milan otkupi za 25.000.000. Interesantno je da 50% od transfera ide Fjorentini iz koje je Hrvat došao svojevremeno u Ajntraht. Potpisaće ugovor vredan 3.000.000 evra po sezoni plus bonusi.

U suprotnom smeru je stigao Andre Silva. Portugalac je jedno od najskupljih pojačanja u istoriji Milana, došao je kao velika nada pre dve godine iz Porta, ali se nije snašao na San Siru. Prošlu sezonu je proveo na pozajmici u Sevilji, ovog leta je bio blizu Monaka, ali je transfer propao u poslednjem trenutku zbog lekarskih pregleda.

Kao i onaj u Valensiju. Nisu ga hteli ni Benfika, ni Sporting pa je na kraju pristao na pozajmicu u Ajntraht. Takođe dvogodišnju.

I Milan i Ajntraht su ovaj posao upravo potvrdili na zvaničnim sajtovima, a vreme će pokazati ko je bolje prošao u ovoj trampi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading