MOCA VUKOTIĆ O ODUSTAJANJU OD BORBE ZA TITULU: Savo se nije predao, već motivisao igrače!

Autor:

Sport

03.09.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle sedam kola mislim da smo blizu da opet odustanemo od borbe za titulu, šokirao je trener Partizana Savo Milošević (46) posle remija sa TSC (1:1) i uplašio navijače crno-belih. Dok jedni smatraju da je predaja već početkom septembra nedostojna renomea kluba iz Humske i traže pojašnjenje i izvinjenje od šefa struke, legenda "parnog valjka" Momčilo Moca Vukotić (69) u razgovoru za Srpski telegraf drugačije tumači njegove reči.

RepublikaFoto: Starsport
Momčilo Vukotić

- Ne mislim da se Savo predao, da nije odustao od titule. Ovo je izjavio u kontekstu upozorenja igračima, da ih motiviše, jer u ovakvom sistemu takmičenja nemaju prostora za nove kikseve. Pogotovo ne protiv klubova koji su, iako su sada na vrhu tabele, ipak daleko ispod nivoa crno-belih. Četiri boda koja su izgubili mogu biti veliki samo ukoliko se ne uozbilje. Treba da znaju da ove godine više nema podele bodova posle 30 utakmica. Neozbiljno je pričati o odustajanju, a sezona tek što je počela, jer svaki zaostatak može da se nadoknadi ako se uđe u pobednički ritam - istakao je Vukotić.

4 boda već ima Zvezda više od Partizana

Legendarni Moca dodaje da bi Milošević i igrači trebalo da imaju podršku navijača jer u prvenstvu nisu puno izgubili, a napravili su veliku stvar plasmanom u Ligu Evrope.

- I Savo i momci imaju dovoljno kredita, bar ako mene pitate. Međutim, i oni moraju da budu svesni da ga ne mogu trošiti doveka i da svaki novi propust može biti presudan - jasan je Moca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading