Bivši fudbaler Partizana promenio klub posle samo tri meseca!

Autor:

Sport

02.09.2019

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva dešavanja oko nekadašnjeg igrača Partizana i bivšeg reprezentativca Srbije Nemanje Tomića. On je početkom juna potpisao za Radnički iz Niša i ove sezone odigrao i zabeležio sedam nastupa za Meraklije, a danas je promovisan kao novo pojačanje Radnika iz Srurdilce. Ako bi se među ove klubove dodao i Zemun, za koji je nastupao prošle sezone, Tomiću će Radnik biti treći klub iz Superlige u 2019. godini.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Tomić

Radnik je na kraju prelaznog roka, pored Tomića, angažovao još petoricu igrača - Aleksandra Stanisavljevića (21), bivšeg štopera Slavije iz Sofije, koji je ovog leta bio pod ugovorom sa Mladosti iz Lučana. Zatim, iskusnog štopera Žarka Markovića (31), koji je karijeru gradio u Rumuniji i Kazahstanu, a ovog leta je zabeležio jedan nastup za Inđiju.

Među pridošlicama je i ukrajinski napadač Jevgen Pavlov (28), koji u Surdulicu dolazi sa Kipra, a ranije je takođe igrao u lučanskoj Mladosti.

Poslednje, peto ime na koje će Radnik računati u narednom periodu je golman Nikola Vujanac (28).

U Srbiji je branio mrežu vranjskog Dinama, a više godina u makedonskim klubovima Sileksu, Akademiji Pandev i Belasici.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Tomić

Surduličani su doveli i mladog defanzivca Veljka Đorđevića (18) iz Čukaričkog, koji je prosleđen na pozajmicu u Vlasinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading