Partizan i Zvezda u društvu velikana: Koliko vrede "večiti" u odnosu na rivale iz grupe?

Autor:

Sport

02.09.2019

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I Crvena zvezda i Partizan su već ostvarili glavne ciljeve u Evropi ove sezone i sve što dalje budu uradili, biće samo dodatni bonusi! Iz oba beogradska kluba apostrofiraju finansijski faktor, a ono što je zanimljivo je razlika u vrednosti između klubova u Evropi i srpskih klubova.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa poslednjeg "večitog" derbija

Zvezda će se ponovo takmičiti u grupnoj fazi Lige šampiona, Partizan ćemo gledati u Ligi Evrope, a prilika je da sada pogledamo kako izgledaju procenjene vrednosti naših najboljih klubova u odnosu na rivale u grupama.

Zvezda je žrebana iz četvrtog šešira i rivali će joj biti Totenhem, Bajern i Oimpijakos. I prema procenama tržišne vrednosti njihovih ekipa na ''Transfermarktu'', srpski šampion je na četvrtom mestu.

Totenhem 979.5 miliona evra
Bajern 866.65 miliona
Olimpijakos 79.5 miliona
Crvena zvezda 57.95 miliona

Partizan je bio u nešto povoljnijem položaju u žrebu, bio je smešten u treći šešir, ali se ispostavilo da AZ Alkmar, koji je bio izvučen iz četvrtog šešira, ima značajno veću tržišnu vrednost i od crno-belih, i od Astane, koja je bila u drugom šeširu.

Mančester junajted 727.25 miliona
AZ Alkmar 53.05 miliona.
Astana 24.45 miliona
Partizan 23.63 miliona.

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading