Superliga: Šest golova u Lučanima, Čuka sigurna protiv Nišlija na domaćem terenu!

Autor:

Sport

01.09.2019

22:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedeljne utakmice sedmog kola Linglong Superlige donele su goleadu u Lučanima, apsolutnu dominaciju u Kruševcu, Proleterov trijumf u gostima i minimalnu pobedu Čukaričkog nad Radničkim.

RepublikaFoto: FK Čukarički
Fudbaleri Čukaričkog

U Lučanima domaća ekipa Mladost i gostujući Javor priredili su pravi golgeterski triler sa dosta preokreta koji na kraju nije imao pobednika.

Ekipa iz Ivanjice prva je povela, zatim je klub iz Lučana sa dva gola preokrenuo rezultat, ipak Javor je još jednom zatresao mrežu domaćina.

Do kraja meča ponovo su pljuštali pogotci, prvo je Mladost pogodila za prednost, a zatim je opet došlo do izjednačenja, što je rezultiralo da na kraju meča na semaforu piše 3:3.

Potencijalno najbolja utakmica završila je minimalnom pobedom Čukaričkog na domaćem terenu, nad Radničkim iz Niša (1:0). Proleter je u gostima savladao Inđiju sa 1:0 i tako upisao prvu pobedu u sezoni.

U Kruševcu, Napredak je pokazao apsolutnu dominaciju nad Radom (4:0).

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading