Kapiten Liverpula jasan: Nema sukoba među saigračima!

Autor:

Sport

01.09.2019

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džordan Henderson, kapiten Liverpula istakao je da ne postoji problem između njegovih saigrača Sadija Manea i Mohameda Salaha.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džordan Henderson

"Redsi" su u subotu zabeležili četvrtu pobedu u prvenstvu, pobedivši Barnli sa 3:0. Ipak, meč je obeležio 'sukob' između Manea i Salaha.

Naime, Senegalac nije mogao da sakrije bes tokom izmene u 83. minutu, a kivan je bio na Egipćanina koji mu dva puta nije dodao loptu kada je sam bio ispred gola rivala.

 

 - Sadio je dobar momak -  pokušavao je da smiri strasti Henderson.

 - Jednostavno smo navikli da konstantno guramo jedan drugog, mislim da je to važno. Svi želimo da budemo bolji, svi želimo da napredujemo. Vrlo smo bliski, tako da su to stvari sa kojima možemo da se nosimo. Nisam sasvim siguran šta je izazvalo njegovu reakciju, ali se kasnije šalio. Ne postoji sukob - zaključio je kapiten prvaka Evrope i vicešampiona Engleske.

Nakon četiri kola, Liverpul ima dva boda više od Mančester sitija i četiri više od Lestera koji je trenutno na trećem mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading